Hard labeur, zo'n huis ;-)

Wow, de weekendverhuur van ons huis loopt zo goed, dat we er zelf amper geraken 😉 Gelukkig kunnen we zo om de maand in de midweek een paar dagen vrijmaken (het voordeel van een eigen praktijk). Dat is ook nodig, want bij verhuren komen natuurlijk de nodige akkefietjes kijken: eens een lamp vervangen, de vachtjes op de banken wassen, onkruid wieden in de tuin, vuilniszakken en poetsgerief aanvullen, de brievenbus vervangen (om één of andere reden kregen we de oude niet meer open)… Gelukkig hebben we ter plekke een crème van een poetshulp, maar elk excuus is natuurlijk goed om naar Nadrin te rijden 🙂

Bovendien passen we de decoratie graag aan het seizoen aan: pompoenen, kastanjekransen en dennenappels in de herfst, wat kerstsfeer in december… Net dat tikje extra om het huis nog gezelliger en uitnodigender te maken.

Van verschillende gasten kregen we intussen al heel fijne feedback. We vinden het dan ook altijd erg leuk dat je, mocht je bij ons logeren en een fijne tijd beleven, ons dat even laat weten: via onze Facebookpagina, de website of via mail!

Geniet, net als wij, van Alaboneur!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *